Onze vrienden van de Kneiter en de Weerter Stadsbrouwerij hebben wederom het officiële Dutch Chili Fest bier gebrouwen.

Deze heerlijke 5,5% Rauchbier Märzen met chili pepers in 2 varianten, van lekker en behapbaar pikant tot een serieus brandgevaar situatie in u keelgat. Wij zijn in ieder geval zeer benieuwd of ze hun DCF 2023 "Zadelpijn" biertje van vorig jaar hebben overtroffen. We zien u graag op 14 april in onze biergarten!!

Mariachi Los Tarascos aangekondigd op warmste 14 maart ooit!

Mariachimuziek is de klank en ziel van Mexico, de muzikale begeleiding van alle belangrijke momenten in het leven. Mariachi Los Tarascos komt uit Antwerpen en bestaat uit muzikanten van Mexico, Honduras en België. Met veel plezier brengen ze een stukje authentieke Mexicaanse cultuur naar je toe. Met de typische vihuela, guitarron, viool, trompet en zang (uit volle borst!) brengen ze de muziek op traditionele wijze, met een eigenwijs sausje, en in vol ornaat. Klassieke meezingers uit het mariachirepertoire zoals La Bamba, Besame Mucho en Cielito Lindo brengen je recht naar Zuid-Amerika. Soms romantisch en hartverscheurend, maar het eindigt steeds in een feest om het leven te vieren. Viva Mexico!

Planten, stekjes en zaad ruil ruimte is terug op het festival!!

🌱🌶️ Ontdek de groene kant van het Dutch Chili Fest 2024! 🌶️🌱 Kom langs bij onze planten-, stekjes- en zadenruilruimte en laat je collectie groeien door te ruilen met andere enthousiaste liefhebbers. Verrijk je tuin en deel je passie voor chilipepers met gelijkgestemden! 🌶️🌿 Onder de social media post kunnen geïnteresseerde zelf een oproepje doen.

De ruilruimte is open tussen 14:00 en 16:00!

Inschrijving van de Dutch Chili Fest Hot saus en sambal Awards geopend!

Ook dit jaar reikt het Dutch Chili Fest awards uit voor de Beste Hot Sauce en Beste Sambal van Nederland! Een professionele vakjury beoordeelt jouw saus of sambal op smaak, textuur, kleur, geur en consistentie. Natuurlijk moeten er chilipepers in je saus of sambal zitten, maar het gaat de jury nadrukkelijk niet om de heetste saus of sambal. 
Smaak is het belangrijkste dat telt!
Deelname is open voor iedereen: hobbyist, enthousiast of professional.

Wil jij meedoen, ga naar deze pagina